Otvoritev ARTX decor&design prodajalne

Dijaki 3. letnika programa aranžerski tehnik smo v šol. letu 2018/19 ustanovili dijaško podjetje ARTX decor&design d.d..

V začetku šolskega leta smo se kot podjetje vpisali v register dijaških podjetji in s tem pridobili pravico do prodaje.  Podjetje smo zasnovali pri strokovnih modulih pospeševanje prodaje, aranžerstvo in tržno komuniciranje. Ustvarjamo in prodajamo izdelke, ki so narejeni iz naravnih materialov is so okolju prijazni. Prodajamo tudi majice z logotipom podjetja, ki je nastal ob praznovanju 10. obletnice aranžerstva na ŠC Sežana. Logotip je oblikovala dijakinja 4. ART Nika Eler. Spremljajte nas tudi na FB profilu.

Po uspešni predstavitvi na Promociji poklicev v septembru, smo v okviru učnega sklopa pospeševanje prodaje v prodajalni, predelali učilnico št. 6 in jo prilagodili našemu podjetju za prodajo in oglaševanje naših izdelkov. Uradno smo jo otvorili v četrtek, 6. 12. 2018.

Prodajalna bo poslovala po naslednjem urniku: ponedeljek 6.  šolsko uro, sreda 6.  in 7.  šolsko uro, četrtek 6. in 7. šolsko uro ter petek 5. in 6. šolsko uro.

Vljudno vas vabimo da se nam pridružite in se z nami podate na podjetniško pot.

Več v prispevku.

 Vaš ARTX