Kreativci na 12. SPOT-u 3. dan

V petek, 27. 3. 2015, smo začeli zadnji dan 12. SPOT-a v Sežani z uvodnim pozdravom in navodili profesoric za delo in jutranjo kavico.

Nekateri smo naredili še zadnje posnetke in jih obdelali. Možgančki so kar metali ideje iz naših bistrih glav, kot končni izdelek pa je večina skupin ustvarila TV oglase, ki smo jih na koncu predstavili vsem udeleženim na taboru. Izražali so tisto, kar je bilo potrebno in naj bi bilo v njih prikazano.

Ob koncu SPOT-a je morala vsaka skupina, ki so jo sestavljali trije ali štirje člani, oddati končne izdelke v spletno učilnico ali jih poslati na različna tekmovanja. Skupine so med seboj sodelovale in si pomagale, se navduševale nad domislicami ostalih in dosegle čisto vse cilje, ki so bili začrtani. Upajmo, da bomo uspešni in bomo dobili tudi kakšno nagrado za naš vloženi trud in čas.

Vse narejeno smo oddali mentoricam v pregled. Z nami so bile zelo zadovoljne in so uživale v teh treh dneh. Kljub naporu in slabem vremenu smo se zelo zabavali. Čeprav smo bili oba dneva od 8.00 do 18.30 priklenjeni na delo v šoli in na terenu, zadnji dan pa do 14.00, je bil tabor vseeno poučen in ustvarjalen.

Nejc Žerjal, Timotej Novak, Miha Guštin, 3.bg