english italiano deutsch francais

Iskalnik

Pomembne povezave

Prijava


Ste pozabili geslo?

Živi zaznamki

Srebrno-zlati ekonomci in aranžerci Natisni
četrtek, 29 januar 2015
V sredo, 28. januarja 2015, smo se dijaki 4. ET in 3. ART udeležili 12. festivala »Več znanja za več turizma«, ki ga organizira Turistična zveza Slovenije. Sodelovali smo na tekmovanju s štirimi nalogami, za kar smo dobili 2 zlati in 2 srebrni priznanji.

Festival je potekal v Ljubljani na Gospodarskem razstavišÄu. Sodelovalo je 39 srednjih šol iz Slovenije in tujine z 42 tekmovalnimi nalogami. Tema letošnjega tekmovanja je bila »ZGODBE TURIZMA«. Dijaki smo do 9. januarja oddali pisni del naloge, v katerem smo predstavili turistični proizvod, izvedli raziskavo trga in naredili promocijski spot. V sredo, 28. januarja, smo naše ideje predstavili še na turistični tržnici. Vsaka naloga je imela svojo stojnico, kjer smo morali s promocijskimi sredstvi in animacijo privabiti obiskovalce in jim predstaviti naš turistični proizvod.

Naloga z naslovom »Svirélovanje« je prejela zlato priznanje in posebno nagrado »Potep po Bohinju«. Avtorji naloge so bili Eva Semenič, Matej ÄŒebulec, Grega Krečič, Žan Gomezel, Aljoša Mihelj, Špela Fidel in Klavdija Rebula pod mentorstvom prof. Mojce Železnik Buda.Naloga z naslovom »Dan Brkonje ÄŒeljustnika« je prav tako prejela zlato priznanje in posebno nagrado »Obisk kmetije v Idriji«. Avtorji naloge so bili Tjaša Fajdiga, Adriana Trpkovski, Andrej Kljun, Jan ÄŒuk, Blaž Šuštar, Lara Miklavec in Neža Subič pod mentorstvom prof. Patricije Kastelic Volf.Naloga z naslovom »Jama Vilenica« je prejela srebrno priznanje. Avtorji naloge so bili Nika B. Jakac, Tim Küssel, Ana Fink, Ines Pahor, Rebeka Rehar, Tina Gliha in Kim Furlan. Mentorica naloge je bila prof. Renata Nikolič, somentorica pa prof. Patricija Kastelic Volf.Naloga z naslovom »Kamniti Kras« je prav tako prejela srebrno priznanje. Avtorice naloge so bile Linda Kompara, Meta ŠÄuka, Ula Stepančič, Tadeja Šabec, Ljubica Rebec, Sara Vičič in Valentina Poles pod mentorstvom prof. Lilijane Fabris. Na turistični tržnici nas je spremljala in nam pomagala prof. Lucija Stanič Brezec.Vse naloge in promocijske spote si lahko ogledate na spletni strani šole.

Zahvaljujemo se našim mentoricam, ker so nas spodbujale in nam pomagale pri pripravi na tekmovanje. Zahvaljujemo se tudi dijakom 3. letnika aranžerskega tehnika in profesorici Renati Nikolič, ker so si vzeli čas za nas in nam pomagali pri pripravi stojnic.

Meta ŠÄuka, Linda Kompara in Ula Stepančič, 4. ET
 
Naprej >

Dan odprtih vrat

     

NAJ TURISTIÄŒNI SPOT

MC Podlaga

Obvezne izbirne vsebine

Vabljeni v Filmšulo!

Statistika

Člani: 47
Novice: 2488
Povezave: 5