english italiano deutsch francais

Iskalnik

Črna gora 4 Natisni
torek, 14 oktober 2014
Minil je že več kot en mesec našega bivanja v Črni gori. Dobili smo že prve ocene iz matematike, angleščine in biologije, pa tudi ocene iz ostalih pisnih preverjanj znanja so na vidiku.
Malo imamo probleme z učenjem snovi v črnogorskem jeziku, vendar nam gre kljub temu še kar dobro. S sošolci in profesorji se zelo dobro razumemo. Še posebej dobro se razumemo s profesorjem matematike, ki nam posveča veliko pozornosti s svojim humorjem.

V oktobru so nas prišli obiskat tudi nekateri starši, drugi pa še pridejo. Žal smo zadnja dva tedna prebili doma za knjigami, saj so nas založili s pisnimi in ustnimi preverjanji znanja. Zato pa smo večkrat obiskali kino v Podgorici. Na srečo bomo proti koncu oktobra že lažje dihali, tako da nam je šola organizirala dve ekskurzije po Črni gori. V kratkem se bomo srečali tudi z drugimi dijaki, ki so na izmenjavi v Podgorici.
Bliža se tudi dan šole, ki bo konec oktobra, kjer bomo šoli in staršem predstavili znamenitosti Slovenije ter se vključili v razne točke, med katerimi je tudi šolski zbor.


Lep pozdrav iz Črne gore,
Aleksander, Mark, Tina, Petra, Kaja

Aleksander Lesar, 3. ag

Alojz Čotar, didaktični tutor projekta KEPASS
 
< Nazaj   Naprej >