english italiano deutsch francais

Iskalnik

Pomembne povezave

Prijava


Ste pozabili geslo?

Živi zaznamki

Konec dober, vse dobro! Natisni
četrtek, 27 marec 2014
Prišel je zadnji dan SPOT-a.

Jutranji veter nas je prebudil, vendar nas nič ni zaustavilo pred še zadnjim rekreativnim sprehodom ob morju. Po zaključku nas je v hostlu pričakal še obilen zajtrk.

Torkove posnetke smo zamudniki finalizirali v videoposnetke, izdelke za MTV- mladinski festival turističnega videospota in oglase za projektna dela. Vsaka izmed skupin je izdelek spravila v celoto. Vse so z strogim očesom pregledale naše profesorice – mentorice. S svojim delom smo bili zadovoljni, saj nam je uspelo realizirati vse cilje – so rekle profesorice.Po odhodu iz hostla smo se v popoldanski urah odpravili proti domu, pot pa nas je zaustavila še v sončnem Portorožu, kjer smo si ogledali SOF- slovenski oglaševalski festival. Na ogled je bilo veliko tiskanih oglasov in drugih oglasnih sredstev. Udeležili smo se tudi video predstavitve oglasov na KILLetini 2013-2014.

Dijakom bo SPOT ostal v lepem spominu in zagotovo lahko potrdimo besede profesoric. Drži, da je le majhna stvar potrebna za spremembe. Menjava okolja resnično vpliva na večjo ustvarjalnost, kreativnost, domiselnost,…

Katarina Adamič, 4. et
 
< Nazaj   Naprej >

Dan odprtih vrat

     

NAJ TURISTIČNI SPOT

MC Podlaga

Obvezne izbirne vsebine

Vabljeni v Filmšulo!

Statistika

Člani: 47
Novice: 2488
Povezave: 5